Ons team

Fysiotherapie PMC Echt

Het Fysiotherapie team van PMC Echt biedt met jarenlange ervaring, diepgaande kennis en kunde, effectieve samenwerking en een oprecht luisterend oor hoogwaardige zorg en ondersteuning.

team

Maak kennis met ons team

Esther Vleeshouwers

Vanaf november 2019 mag ik als praktijkhoudster ons mooie team van ervaren fysiotherapeuten versterken. Binnen de praktijk ben ik breed georiënteerd. Zo houd ik mij onder andere bezig met algemene fysiotherapie, manuele therapie MSc (ook bij zuigelingen en kinderen), echografie (MSU), revalidatie en orthomoleculaire therapie.

Na zorgvuldig onderzoek (soms in combinatie met echografie) stel ik in overleg met u een goed opbouwend plan samen.

Mijn passie om mensen van hun klachten af te helpen, zorgt ervoor dat wij veel complexe klachten en chronische pijnen goed in kaart kunnen brengen.

BIG - 29064296904

Ireen Sevenich-Hennus

Mijn naam is Ireen Sevenich-Hennus, fysiotherapeut. Bij mijn therapie vind ik een positieve aanpak, goed contact en een luisterend oor belangrijk. Mensen met pijnklachten leer ik niet bang te zijn om te bewegen. De patiënt moet zich bewust worden van zijn eigen kunnen.

Ik heb mij o.a. gespecialiseerd in pijnklachten van pezen en spieren. Deze behandel ik met een breed aanbod aan behandelmogelijkheden, zoals dry needling, shockwave, medical tape en indien nodig maak ik vooraf een echo.

In 2021 heb ik de cursus dry needing voor hoofdpijn en kaakklachten gevolgd. Ik behandel samen met Esther (manueel therapeut) patiënten met bijvoorbeeld kaakpijn, tinnitus, tandenknarsen en hoofdpijn.

BIG – 29033836904

Satu Rey

Ik ben Satu Rey, sinds 1991 werkzaam als fysiotherapeut waarvan meer dan 15 jaar in deze praktijk. In mijn vak als fysiotherapeut werk ik graag met ouderen en hun klachten aan het bewegingsapparaat. Helaas leveren valpartijen onder senioren steeds meer problemen op. Zodoende geven wij in samenwerking andere professionals valpreventie cursussen.

Samen met collega Ellen en Ireen nemen wij de zorg op ons voor mensen met COPD en COVID. Wij zijn dan ook als praktijk aangesloten bij het Chronisch ZorgNet voor hart-, vaat- en longproblematiek. Daarnaast werk ik multidisciplinair nauw samen met de logopedie, ergotherapie en diëtetiek. Vanuit deze samenwerking zijn wij ook verbonden aan het Parkinsonnet. Dit is de snelst groeiende neurologische aandoening op het moment en dit verdient aandacht op meerdere vlakken.

Ik ga graag samen met u in gesprek hoe u uw fysieke prestaties kunt verbeteren. We stellen een passend doel op en maken een gericht behandelplan. Na mijn professionele begeleiding bent u weer voldoende zelfredzaam. Lukt het op den duur niet meer om dit op peil te houden of heeft u een nieuw doel dan staan wij voor u klaar!

BIG - 99034807904

Ellen Schoenmakers-Berben

In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en werkzaam bij Fysiotherapie PMC Echt. In de loop der jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd op gebieden als; COPD en Astma, Medical Taping, hyperventilatie, oncologie, motivational interviewing, ademhaling en de relatie tussen klachten en emoties. Hierdoor heb ik een brede kijk op klachten.

Ik begeleid veel COPD patiënten en ook mensen met psychosomatische klachten. Maar ook met andere klachten kunt u bij mij terecht. Met veel plezier begeleid ik u en de verscheidene lichamelijke klachten in het herstelproces. Een actieve inzet vanuit u is hierbij wenselijk. Als team kunnen we meer bereiken dan ieder voor zich. Weet dat iedereen een groot zelfhelend vermogen heeft, laten we dit samen aanzetten. Wie weet tot snel.

BIG - 19909957804

Roger Peurteners

Mijn naam is Roger Peurteners, fysiotherapeut. Sinds 2002 werkzaam als fysiotherapeut en in augustus 2011 in dienst van het team fysiotherapeuten bij Paramedisch Centrum Echt.

De afwisseling van klachten en aandoeningen en de verscheidenheid aan mensen die achter deze klachten schuil gaat is hetgeen mij boeit in mijn werk. Ik luister graag naar uw persoonlijke klachtenbeeld, geef u adviezen en probeer u te motiveren om dingen anders aan te pakken.

Ik ben algemeen fysiotherapeut met specialisaties op het gebied van etalagebenen (PAV), centraal neurologische aandoeningen (CNA), shockwave, dry needling en medial taping (MTC). Naast fysiotherapie vindt u mij ook in de oefenzaal. Daar begeleid ik verschillende fysiofitness groepen.

BIG – 99914176004

Stan Bovens

Mijn naam is Stan Bovens en woonachtig in Beek. Ik ben in 2024 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven.

Tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut haal ik mijn voldoening uit het helpen van de klachten en de doelen die een patiënt heeft. Ik vind het daarom belangrijk om de oorzaak van de klachten te achterhalen, om zo tot een best passende behandeling te komen.

Ik zie u graag in de praktijk terug om u te kunnen helpen bij uw klachten.

BIG-89934253404

Lilian Krijntjes

Mijn naam is Lilian Krijntjes, secretaresse / assistent praktijkmanager. Ik werk sinds 2008 als ondersteuning voor de afdeling fysiotherapie.

Als eerste aanspreekpunt heb ik zowel telefonisch als persoonlijk (aan de balie) contact met onze patiënten.

Ik houd mij bezig met diverse administratieve- en managementtaken en tevens met de planning van de patiënten. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen betreffende onze afdeling fysiotherapie.

Annemie Broens

Hallo! Mijn naam is Annemie Broens. Sinds april 2017 werk ik met veel plezier als telefoniste/receptioniste bij Paramedisch Centrum Echt.

Samen met Lilian zorg ik voor de ondersteuning van de fysiotherapeuten op de vrijdagmorgen en op dagen dat Lilian vakantie heeft.

U kunt bij mij terecht voor het maken, wijzigen of annuleren van afspraken en verder voor alle andere vragen. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat daarbij voorop!