Fysio Fitness

Ontdek de kracht van Fysio Fitness, een dynamische benadering die uw dagelijks functioneren optimaliseert en uw fitheid verbeterd. Bij ons ervaart u een persoonlijk trainingsprogramma dat naadloos aansluit op uw individuele behoeften, omdat wij geloven in de uniekheid van ieder individu. Of u nu te kampen heeft met gewrichtsproblemen zoals nek, schouder, rug of knie, de jaren des levens viert of andere uitdagingen trotseert, Fysio Fitness biedt een op maat gemaakt plan dat specifiek is afgestemd op uw mogelijkheden, wensen en beperkingen. Bij Fysio Fitness streven we ernaar om u de best mogelijke fitnesservaring te bieden, waarbij uw individuele behoeften centraal staan.

Ontdek de perfecte combinatie van persoonlijke begeleiding, geavanceerde apparatuur en een stimulerende groepsomgeving, en zet vandaag de eerste stap naar een verbeterd functioneren en vergrote fitheid.

fysio fitness ruimte

Deskundige begeleiding

Bij Fysio Fitness wordt u altijd begeleid door een professionele en deskundige fysiotherapeut, waardoor u kunt rekenen op een verantwoorde, veilige en persoonlijk aangepaste training. Onze toegewijde fysiotherapeuten staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens elke stap van uw fitnessreis. Ze hebben een diepgaand begrip van het menselijk lichaam en zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden om uw individuele behoeften en beperkingen te begrijpen. Door hun expertise kunnen ze u helpen om de juiste technieken te gebruiken, uw houding en bewegingen te optimaliseren en eventuele risico’s te minimaliseren. Met de professionele begeleiding van onze fysiotherapeuten kunt u met vertrouwen werken aan het verbeteren van uw functioneren en het vergroten van uw fitheid, terwijl u tegelijkertijd de geruststelling heeft dat uw training veilig en effectief is.

Voor u persoonlijk

Bij Fysio Fitness beginnen we met een grondige intake, waarbij u samen met de fysiotherapeut uw persoonlijke conditie evalueert. Op basis van deze evaluatie stellen we vervolgens uw individuele doelen vast, zodat we een gericht trainingsprogramma kunnen ontwikkelen dat perfect bij u past.

Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen, waarbij we streven naar een maximale groepsgrootte van slechts 8 personen. Hierdoor kunnen we u individuele begeleiding op maat bieden en ervoor zorgen dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient. Onze fysiotherapeuten staan altijd paraat om uw vragen te beantwoorden, u te corrigeren en u te motiveren tijdens elke sessie.

Bij Fysio Fitness maken we gebruik van state-of-the-art apparatuur om uw training naar een hoger niveau te tillen. U kunt deze moderne apparatuur eenvoudig bedienen met uw persoonlijke chipkaart, waardoor u een naadloze en gepersonaliseerde trainingservaring ervaart. Onze apparatuur is zorgvuldig geselecteerd om u te ondersteunen bij het behalen van uw doelen, terwijl u geniet van comfort, veiligheid en optimale trainingsresultaten.

Abonnementen Fysio Fitness

 • Intake - € 39,40
 • Los trainingsschema - € 26,50
 • Abonnement 3 mnd 1x pw
  (incl. begeleiding fysiotherapeut) - € 145,50
 • Abonnement 6 mnd 1x pw
  (incl. begeleiding fysiotherapeut) - € 244,40
 • Abonnement 12 mnd 1x pw
  (incl. begeleiding fysiotherapeut)- € 412,47
 • Er zijn nog meerdere mogelijkheden, zie secretariaat