Zelfregenererend vermogen

Zelfregenererend vermogen

Ons lichaam zit toch eigenlijk fantastisch in elkaar.

Als er ergens blessures zijn, dan gaat moedertje natuur dat zelf repareren.
Bij een blessure is er sprake van aanwezigheid van een zwakke plek, waardoor er een mankement ontstaat. De natuur, ons regenererend vermogen, gaat aan de slag om de zwakke blessure plek te repareren en te versterken. Uiteraard moeten wij moeder natuur een handje helpen met de juiste hulpjes. In het verleden werd bij een ...

Verder lezen →
0

Shockwave Therapie

Shockwave Therapie, Nu ook in Echt!

Shockwave therapie biedt uitkomst bij klachten zoals hielspoor, peesontstekingen, slijmbeursontstekingen en tennisellebogen. Door enkele behandelingen met shockwave therapie kunnen deze – vaak chronische – pijnklachten voorgoed verdwijnen. Zelfs verkalkingen verdwijnen na slechts enkele behandelingen.
Internationaal onderzoek toont aan dat deze therapie effectief is voor klachten die met andere therapieën soms moeilijk behandelbaar zijn. Deze onderzoeksresultaten komen overeen met de ruime ervaring die in Nederland reeds is opgedaan in vele fysiotherapiepraktijken. Vaak zijn patiënten met chronische ...

Verder lezen →
0

Nieuwsbulletin vergoedingen 2017

Graag geven wij u advies over de vergoeding in 2017 van onze (paramedische) zorg, zodat u zelf een keuze kunt maken welk pakket van de zorgverzekeraar het beste bij u past. In het nieuwsbulletin wordt per discipline aangegeven hoe de vergoedingen zijn geregeld.

Ons centrum heeft contracten met verreweg de meeste zorgverzekeraars. Binnen ons centrum hebben wij 7 disciplines, met ieder een eigen manier van vergoeding.

Indien u vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met Paramedisch Centrum Echt. Klik hier om ...

Verder lezen →
0

Basisscholing MS Zorg Nederland

Op 7 en 8 oktober 2016 hebben Geert Tobben (ergotherapeut) en ik (Wilma Mevissen, fysiotherapeute) de basisscholing MS Zorg Nederland gevolgd.

MS is een chronische ziekte die een blijvende impact kan hebben op nagenoeg alle aspecten van het menselijk functioneren.

MS Zorg Nederland staat voor optimale zorg voor mensen met MS en is deskundig, laagdrempelig, multidisciplinair en toegankelijk in de eigen regio. Ze is beschikbaar in alle fasen van de ziekten en gaat zoveel mogelijk uit van de patiënt als regie voerder.

Tijdens ...

Verder lezen →
0

Huidtherapie verhuist locatie Roermond naar Herten.

Per 1 september j.l. heeft de specialisatie Huidtherapie de locatie in Roermond verhuisd naar Herten.

Om deze verhuizing een officieel tintje te geven organiseert Huidtherapie Midden Limburg een open dag op 1 oktober 2016 in de locatie Herten. U bent van harte welkom om kennis te maken met de huidtherapeuten en u te laten informeren over de verschillende behandelmogelijkheden.

De open dag vindt plaats op 1 oktober 2016 aan het Julianaplein 15 te Herten. De open dag zal om 11 uur beginnen en om ...

Verder lezen →
0

Nieuwe website

Vanaf vandaag heeft Paramedisch Centrum Echt een geheel vernieuwde website. Op de website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de multidisciplinaire zorg die wij bieden. Wij horen graag van u wat u van onze website vindt.

Verder lezen →
0

Nieuwsbulletin vergoedingen 2016

Graag geven wij u advies over de vergoeding van onze (paramedische) zorg, zodat u zelf een keuze kunt maken welk pakket van de
zorgverzekeraar het beste bij u past.

Ons centrum heeft contracten met verreweg de meeste zorgverzekeraars. Binnen ons centrum
hebben wij 7 disciplines, met ieder een eigen manier van vergoeding.

In het nieuwsbulletin wordt per discipline aangegeven hoe de vergoedingen zijn geregeld. Indien u vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met Paramedisch Centrum Echt. Klik hier om naar de ...

Verder lezen →
0