Marlou Verwijlen

Mijn naam is Marlou Verwijlen.

Binnen de praktijk werk ik veel met kinderen met lees- en spellingsproblemen en ben ik geregistreerd dyslexie behandelaar. Verder heb ik veel ervaring met neurologische aandoeningen waaronder afasie, dysartrie en slikstoornissen. Ik ben aangesloten bij het Parkinson Netwerk. Eveneens behandel ik kinderen met spraak- en taalproblemen.

Sanne van Kessel

Mijn naam is Sanne van Kessel.

Binnen de praktijk richt ik me met name op (jonge) kinderen met spraak- en taalproblemen. Ik ben gespecialiseerd in Preverbale Logopedie. Dit betreft kinderen tussen de 0-2 jaar met eet- en drinkproblemen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van schisisspraak. Oromyofunctionele therapie wordt eveneens gegeven. Ik behandel ook volwassenen die door een neurologische aandoening problemen hebben op het gebied van spraak- en taal.

Dominique Heijthuijsen

Mijn naam is Dominique Heijthuijsen.

Ik ben in 2017 afgestudeerd als logopediste aan Zuyd Hogeschool te Heerlen.
Nadat ik mijn stage heb gelopen binnen deze praktijk, ben ik momenteel werkzaam op de locatie Echt. Binnen de praktijk vind ik het leuk om te werken met jonge kinderen  die spraak- en taalproblemen hebben.  Daarnaast behandel ik momenteel ook enkele volwassenen die problemen hebben met spraak en taal vanwege een neurologische aandoening.

Manon Graus

Mijn naam is Manon Graus en ik ben in 2013 afgestudeerd aan de opleiding voor logopedie aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen. Het werken in de praktijk vind ik erg leuk en interessant door de verscheidenheid aan cliënten en problematieken. Mijn speciale interesse gaat uit naar het begeleiden van kinderen met spraak-en/of taalproblemen en lees- en schrijfproblemen. Verder behandel ik volwassenen met neurologische problematiek, zoals dysartrie, afasie en slikstoornissen. Als uitgangspunt wil ik goede zorg bieden waarbij de hulpvraag van de patiënt centraal staat. Een goede samenwerking binnen een prettige sfeer vind ik erg belangrijk.