Fysiotherapie

Als u klachten hebt aan uw houdings- of bewegingsapparaat, dan kunt u hiermee terecht bij uw fysiotherapeut.

‘Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging’

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en behandeling zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit.

Aandoeningen

Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte, na een operatie of, gewoon door het ouder worden.

Behandelingen

Wij hebben verschillende behandelmethodes, die passend bij de aandoening worden ingezet, zoals fysiotherapiemanuele therapiedry needling, medical taping, shockwave en echografie.Onze revalidatie-ruimte is zeer geschikt voor de behandeling van COPD, Parkinson, etalagebenen, postoperatieve aandoeningen, zoals knieprothese, heupprothese enz. De fysiotherapeut levert maatwerk en zal u de allerbeste behandeling geven. Tevens bieden wij Fysiofitness en kinderfysiotherapie aan en zijn wij aangesloten bij Parkinsonnet, en ClaudicatioNet .

Wilt u meer informatie over fysiotherapie? Klik dan hier