Joep van Gerwen

Mijn naam is Joep van Gerwen, fysio- en manueel therapeut.

Wij zijn als fysiotherapeuten de specialisten in beweging. In mijn visie is verandering van leefstijl en meer bewegen een speerpunt in onze behandeling.

Ik houd mij voornamelijk bezig met manuele therapie.

Ireen Sevenich-Hennus

Mijn naam is Ireen Sevenich-Hennus, fysiotherapeut.

Bij mijn therapie vind ik een positieve aanpak, goed contact en een luisterend oor belangrijk. Mensen met pijnklachten leer ik niet bang te zijn om te bewegen. De patiënt moet zich bewust worden van eigen kunnen.

Om dit te bereiken, gaat mijn voorkeur uit naar een actieve behandeling met fysio-fitness, zonodig ondersteund met medical taping.

Verder heb ik mij gespecialiseerd in dry needling, een snelle effektieve methode tegen pijn en stijfheid als gevolg van triggerpoints (verkrampingen) in spieren.

Satu Rey

Mijn naam is Satu Rey, fysiotherapeut.

Samen met mijn collega’s van ergotherapie, logopedie en diëtetiek willen we binnen onze praktijk de beste zorg bieden voor mensen met de ziekte van Parkinson.

Ik ben van mening dat je nooit als fysiotherapeut alleen deze behandeling kan oppakken omdat de ziekte zoveel problemen met zich meebrengt. Daarom werken we bij voorkeur in teamverband.

We zijn allen aangesloten bij het Parkinsonnet.

Verder geef ik met collega Ellen en Ireen groepstherapie aan mensen met een chronische longaandoening, meestal aangeduid als COPD.

Dit doen we al jaren en wordt in het algemeen als zeer prettig ervaren door de meeste cliënten.

Natuurlijk is individuele behandeling ook mogelijk.

Ellen Schoenmakers-Berben

Mijn naam is Ellen Berben, fysiotherapeut.

In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Vanaf dat moment heb ik op verscheidene plaatsen parttime gewerkt en ben ik gestart bij het Paramedisch Centrum Echt. Met plezier behandel ik patiënten met verscheidene lichamelijke klachten. Een actieve inzet vanuit de patiënt vind ik hierbij zeer belangrijk.Samen met collega Satu Rey behandel ik zowel individueel als in groepsverband COPD-patiënten.

Verder ben ik algemeen fysiotherapeut en kunt u bij mij terecht voor de verscheidene lichamelijke klachten.

Roger Peurteners

Mijn naam is Roger Peurteners, fysiotherapeut.

Sinds 2002 werkzaam als fysiotherapeut en in augustus 2011 in dienst van het Paramedisch Centrum Echt.

De afwisseling van klachten/ aandoeningen en de verscheidenheid aan mensen achter deze klachten is datgene wat mij boeit in mijn werk.

Ik ben algemeen fysiotherapeut met specialisaties op het gebied van etalagebenen (PAV), centraal neurologische aandoeningen (CNA) en medial taping (MTC).

Daarnaast begleid ik ook onze fysiofitness groepen.

Sanne Meuwissen- van Loon

Mijn naam is Sanne van Loon, fysio- en manueel therapeut.

In 2012 heb ik de masteropleiding Manuele Therapie afgerond. Ik behandel voornamelijk patiënten met rug- nek- en hoofdpijnklachten. Samen met andere collega’s heb ik cursussen gevolgd in medical taping, shockwave en het maken van echo’s.

Ik heb er voldoening aan om patiënten met pijnklachten, na een behandeling, met minder klachten weer naar buiten te zien gaan.

Eray Yigitdol

Mijn naam is Eray Yigitdol.

In 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.

Na een half jaar gewerkt te hebben in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, ben ik sinds januari 2018 gestart bij fysiotherapie PMC Echt..

Mijn visie is om ervoor te zorgen, dat patiënten inzicht krijgen in hun klachten.

Dat zorgt er namelijk voor, dat patiënten leren om te gaan met bepaalde aandoeningen of blessures in het kader van preventie.

Op deze manier wil ik de patiënten die ik behandel ondersteunen om actief en gezond te leven.

Anneke van der Zanden

Mijn naam is Anneke van der Zanden, fysio -en kinderfysiotherapeut.
In 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapie aan de Hoge school Zuyd in Heerlen.

Sinds 2014 ben ik werkzaam als fysiotherapeute speciaal met kinderen van 0 tot 18 jaar.
Om me te specialiseren op het gebied van kinderen heb ik de volgende opleidingen c.q. cursussen gevolgd (o.a. KU Leuven/Gent Master pediatrie,
NDT Neuro Developmental Treatment,Master Pediatric Physical Therapy / plagiocephalometrie, kinesiologie voor kinderen met coördinatieproblemen.

Met de vorming van het team kinder paramedisch centrum zijn er nog meer mogelijkheden om een kind goed te kunnen ondersteunen in de totale ontwikkeling.